З 16 по 23 грудня за підтримки Посольства України в Канаді пройшов «Хакатон Rebuild Ukraine» – це перша з багатьох подій, які спрямовані на створення інноваційних рішень для відновлення України. Команди «Cyberbugs» та «Unbroken will», учасниками яких були студенти спеціальності "Комп'ютерні науки", представили свої ідеї по відновленню деокупованого Маріуполя, вибороли перемогу серед 19 команд найкращих ВНЗ України, увійшли в фінальну 7ку найкращих та вибороли 2 та 4 місця з загальним призовим фордом у $1700 CAN.
... Читати далі »

Просмотров: 223 | Добавил: Деканат | Дата: 28.12.2022


21 грудня 2022 р. Офіс підтримки вченого разом з УкрІНТЕІ проводили круглий стіл «Відновлення та модернізація України у повоєнний та післявоєнний час» в галузі технічних наук. Виконуючий обов'язки завідувача кафедри системного аналізу та інформаційних технологій також долучилася до цієї зустрічі. Під час проведення круглого столу були преставлені здобутки за різними науково-дослідними проєктами, деякі з них викликали жвавий інтерес та дискусії
... Читати далі »

Просмотров: 206 | Добавил: Деканат | Дата: 28.12.2022


Наприкінці листопада 2022 р. на базі НУ "Чернігівська політехніка" проводилася Всеукраїнська студентська олімпіада "Соціоінжиніринг: шляхи та механізми захисту". Активну участь в олімпіаді взяли студенти кафедри системного аналізу та інформаційних технологій. Було сформовано 2 команди зі студентів другого курсу спеціальностей "Кібербезпека" та "Системний аналіз". Обидві команди зайняли призове третє місце.
... Читати далі »

Просмотров: 190 | Добавил: Деканат | Дата: 28.12.2022

uCoz