13:36
Здобувачка МДУ стала учасницею програми академічної мобільності Еразмус+

Здобувачка 4 курсу спеціальності «Міжнародне право» заочної форми навчання Маріупольського державного університету Анастасія Роменська стала учасницею програми академічної мобільності Еразмус+ у другому семестрі минулого навчального року, яка проходила в університеті «Dunarea de Jos» (м. Галац).

Міжнародний обмін об’єднав у місті Галац, що в Румунії, активістів з Албанії, Алжиру, Гаїті, Італії, Молдови, Туреччини та України. З 14 лютого 2022 по 26 червня 2022 учасники опановували свої спеціальності в цікавому та новому для них середовищі. Вчились жити у міжкультурному оточенні та з повагою відноситись до традицій один одного. В рамках програми відбулися зустрічі, присвячені культурам деяких країн, поїздки в історичні місця Румунії та незабутні вечори у гуртожитку зі спілкуванням та обміном досвіду.


По завершенні програми здобувачка Маріупольського університету отримала свідоцтво, яке містить інформацію про участь у програмі, отриманих результатах, та сертифікат щодо проходження курсу румунської мови.

Переглядів: 217 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz