12:46
Здобувачі МДУ закріпили знання з написання курсових робіт

04 лютого 2022 р. доцент кафедри публічно-правових дисциплін Галина Тихомирова, доцент кафедри економіки та міжнародних економічних відносин Тамара Ніколенко та координатор інформаційно-ресурсного центру «Window on America Mariupol» й провідний редактор МДУ Олена Охріменко були запрошені спікерками на онлайн-конференцію від навчально-наукової комісії Студентської Ради МДУ на тему: «Як писати курсові роботи та підготуватися до їх захисту».


Такі окремі зустрічі за межами аудиторних занять необхідні здобувачам, щоб закріпити свої знання, надихнутися на роботу і почуватися впевненіше під час написання курсових робіт. А наукові роботи є важливою частиною навчання, які дозволяють не тільки закріпити та покращити свої знання, стати більш впевненими у сфері своїх наукових досліджень, але й навчити себе самодисципліні та повазі до інших авторів. Вони відкривають нові дороги для розвитку. Це дуже важливо!


У заході взяли участь здобувачі вищої освіти усіх курсів таких спеціальностей, як: «Германські мови та літератури (переклад включно), перша - англійська», «Германські мови та літератури (переклад включно), перша - німецька», «Екологія», «Економіка», «Журналістика», «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», «Історія та археологія», «Кібербезпека», «Міжнародні економічні відносини», «Облік і оподаткування», «Початкова освіта», «Право», «Психологія», «Публічне управління та адміністрування», «Середня освіта. Англійська мова і література», «Системний аналіз», «Соціологія», «Туризм», «Українська мова і література» нашого ЗВО.


Під час заходу були розглянуті найактуальніші питання: - що таке курсова робота та яку структуру вона має? - яка послідовність виконання курсової роботи? - що таке академічна доброчесність і як написати оригінальну роботу? - як коректно оформлювати бібліографію курсових робіт? - як якісно захистити курсову роботу?


Бажаємо здобувачам успіхів, мотивації, гарного настрою та внутрішньої рівноваги!

Переглядів: 297 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz