16:02
Здобувачі Маріупольського державного університету випробували свої сили на технологічному онлайн-хакатоні у 1991 Маріуполь

У Маріуполі 24-25 жовтня 2020р. було проведено Онлайн Хакатон - змагання для креативних розробників, які можуть вирішувати найскладніші завдання у дуже короткий час.

Змагання для розробників «Хакатон» було реалізовано Центром розвитку стартапів 1991 Маріуполь за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».


Учасники Хакатону у команді створили ідею та технологічну реалізацію для неї. Обмежений час на роботу стимулював знаходження креативних рішень для актуальних питань сучасності.


У кожної команди був модератор для допомоги, а під час самого Хакатону експерти провели лекції та воркшопи для розвитку профільних навичок. За два дні розробники дізналися: · як створити ІТ продукт і що для цього потрібно; · як використовувати методологію дизайн-мислення у створенні проєктів; · як ефективно провести краш-тест ідеї; · як успішно презентувати продукт.


Фінанальна зустріч відбулась 1-го листопада 2020 р. із прямою трансляцією на каналі «Ютуб», на якій команди презентували та захищали свої проєкти: Ø Чат-бот для покращення комунікації студентів та викладачів ЗВО. Ø Telegram bot для ЗВО. Ø Староста. On-line помічник студента. Ø Тop lector.


Вітаємо учасників та переможців Онлайн Хакатон від Маріупольського державного університету: Белаша Ярослава, Бойко Марка, Дем’яненко Вероніку, Какаций Руслана, Синєок Владислава, Чебаненко Ігоря, Черданцева Володимира, Шершньову Дарину, Шовчко Феоктиста.

Переглядів: 281 | Додав: Деканат | Рейтинг: 3.0/2
avatar
uCoz