09:57
Засідання секцій економіко-правового факультету XXIII підсумкової науково-практичної конференції викладачів МДУ

5 лютого 2021 року на економіко-правовому факультеті проведено засідання секцій економіко-правового факультету XXIII підсумкової науково-практичної конференції викладачів Маріупольського державного університету.

На пленарному засіданні наукові доповіді презентували: к.е.н. доцент кафедри менеджменту Ф. Л. Перепадя, к.б.н. доцент кафедри раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища М. Г. Казачков. Учасники конференції продовжили роботу в наукових секціях: Інтеграція України у світове господарство, Актуальні проблеми сучасного менеджменту, Екологія та охорона навколишнього середовища: сучасні проблеми, Актуальні питання права та публічного адміністрування, Математичні та інформаційні технології на виробництві та в освіті. Цього року у роботі наукових секцій взяли участь 36 викладачів економіко-правового факультету.


Робота секцій відбулася в атмосфері плідної співпраці, вирішено продовжити роботу над науковими дослідженнями, на постійній основі застосовувати результати наукових досліджень викладачами кафедр у навчальному процесі.

Переглядів: 249 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz