13:47
XІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні технології управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом»

В рамках святкування Міжнародного дня туризму, 24 вересня 2021 р. на базі Маріупольського державного університету (м. Маріуполь) пройшла XІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Сучасні технології управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом». До участі у конференції подано 65 заяв та тез доповідей. Серед них є публікації науковців, студентів та роботодавців, які розглядали проблеми туризму в Україні в цілому та у м. Маріуполі зокрема.

Організаційний комітет конференції поставив перед собою наступні завдання. Обмін практичними і теоретичними напрацюваннями учасників конференції в області вивчення особливостей управляння туристичним та готельно-ресторанним бізнесом. Та розробка напрямів управління і розвитку туризму та готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах функціонування національного й світового господарства.

 

Роботу конференції було розпочато пленарним засіданням на якому виступили представники Маріупольського державного університету та гості з вітальним словом до всіх учасників.

 

Під час конференції увага дослідників сфокусувалася на непересічних проблемах сфери туризму: організація обслуговування в туристичному і готельно-ресторанному бізнесі; особливості управління маркетинговою діяльністю підприємств сфери туризму та готельно-ресторанного бізнесу; впровадження сучасних технологій управління людськими ресурсами організацій сфери туризму та готельно-ресторанного бізнесу; правові засади регулювання туристичної індустрії та готельно-ресторанного бізнесу; брендинг і промоушен сучасних підприємств туристичної індустрії; використання інформаційних технологій в туристичному і готельно-ресторанному бізнесі; міжнародний туризм та країнознавство.

 

Студенти представляли інноваційні проекти та туристичні продукти щодо розвитку та вдосконаленню міста Маріуполя. Місцеві представники туристичного бізнесу ділилися практичними порадами щодо розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні, також не менш цікавими були студентські доклади щодо успішних прикладів впровадження сучасних технологій туристичного бізнесу в світі. Зокрема, студентами спеціальності «Туризм» (Єгоренко Данило та Маркевич Людмила) вперше було представлено результати розробки дослідного проєкту «Особливості розвитку страхування туризму в Україні», який було презентовано на пленарному засіданні конференції.

 

Переглядів: 364 | Додав: Деканат | Рейтинг: 3.0/2
uCoz