13:24
На економіко-правовому факультеті за ініціативи кафедрі менеджменту відбулася XIІ Всеукраїнська науково-практична конференція

25 вересня на базі кафедри менеджменту Маріупольського державного університету відбулася XIІ Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Сучасні технології управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом», робота якої з’єднала всіх навколо постановки та реалізації проблем розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу на національному й міжнародному рівнях. У доповідях учасників конференції яскраво означились пропозиції та ідеї стосовно розбудови туристичної індустрії Приазов’я, розвитку внутрішнього туризму у місті Маріуполь.

В роботі конференції прийняли участь студенти, аспіранти, молоді вчені та стейкголдери, які визначили сучасне бачення та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. Зі змістовними доповідями виступили: 1. Директор ТОВ «Спутник» Є.І Ворожбіт на тему: «Розвиток структур управління персоналом туристичних організацій» 2. Директор ТОВ «Центр подорожей «Шик тур» А.А. Шевченко на тему: «Перспективи розвитку туристичного Маріуполя». 3. Проектний менеджер центру підтримки малого та середнього бізнесу А.О. Козицька на тему: «Підприємництво в туризмі».

 

У ході було обговорено проблемні питання: 1. Організація обслуговування в туристичному і готельно-ресторанному бізнесі. 2. Особливості управління маркетинговою діяльністю підприємств сфери туризму та готельно-ресторанного бізнесу. 3. Впровадження сучасних технологій управління сучасних технологій управління людськими ресурсами організацій сфери туризму та готельно-ресторанного бізнесу. 4. Правові засади регулювання туристичної індустрії та готельно-ресторанного бізнесу. 5. Брендинг і промоушен сучасних підприємств туристичної індустрії. 6. Використання інноваційно-інформаційних технологій в туристичному і готельно-ресторанному бізнесі. 7. Міжнародний туризм та країнознавство.

 

Конференція згуртувала між собою й студентів, й викладачів, й провідних фахівців туристичної сфери та дозволила визначити нові наукові думки, які можуть стати кроком для подальших досліджень та співпраці.

 

 

Переглядів: 314 | Додав: Деканат | Рейтинг: 5.0/1
avatar
uCoz