16:25
Викладачі кафедри ММСА прийняли участь в міжнародному підвищенні кваліфікації.

Викладачі кафедри математичних методів та системного аналізу Маріупольського державного університету доцент к.пед.н. Ротаньова Н.Ю. та асистент Лазаревська Ю.А. прийняли участь у міжнародному підвищенні кваліфікації (вебінарі) наукових, науково-педагогічних працівників та працівників освітніх закладів «Хмарні сервіси для он-лайн-навчання на прикладі платформи Zoom» органіованого науково-дослідним інститутом Люблінського науково-технологічного парку та ГО «Міжнародна фундація науковців та освітян».

Мета вебінару «Хмарні сервіси для он-лайн-навчання на прикладі платформи Zoom» – звернути увагу освітян на питання розвитку критичного, креативного та логічного мислення здобувачів освіти інструментами, доступними кожному педагогу в навчальному процесі.


Під час вебінару викладачами кафедри були набуті професійні та загальні навички дистанційного інтерактивного навчання за допомогою вебінарів та відеоконференцій на прикладі платформи Zoom.


Після успішного проходження міжнародного підвищення кваліфікації (вебінару) к.пед.н. Ротаньова Н.Ю. та асистент Лазаревська Ю.А. отримали сертифікати.

Переглядів: 241 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz