16:01
Викладачі кафедри математичних методів та системного аналізу взяли участь у 8 Міжнародному семінарі «Хмарні технології в освіті».

18 грудня 2020 р. відбувся 8 Міжнародний семінар «Хмарні технології в освіті». СТЕ 2020 це рецензований міжнародний семінар з інформатики, присвячений дослідним досягненням та застосуванню хмарних технологій в освіті. Семінар охоплює всі аспекти освітніх технологій та хмарних засобів навчання, платформ, парадигм та моделей, функціонуючих програм чи статей, що відповідають сучасним інженерним та технологічним рішенням в епоху ІТ.

У семінарі взяли участь викладачі кафедри математичних методів та системного аналізу Т.В. Шабельник, С.В. Кривенко, Н.Ю. Ротаньова, О.Ф. Дяченко, І.Б. Тимофєєва та виступили з докладом на тему «Integration of chatbots into the system of professional training of Masters» на англійській мові із використанням мультимедійної презентації. Переглянути презентацію доповіді можна за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=lG0ubEtGD_c


За результатами семінару підготовлено наукову статтю та подано до міжнародного видання CEUR Workshop Proceedings: Cloud Technologies in Education : Proceedings of the 8th Workshop (CTE), яке буде процитоване у міжнародній наукометричній базі даних Scopus.

Переглядів: 251 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz