16:27
У День юриста для студентів МДУ провели екскурсію обласним управлінням поліції

8 жовтня першокурсники спеціальностей «Право» і «Міжнародне право» Маріупольського державного університету відвідали Головне управління Національної поліції України в Донецькій області. Захід був організований до професійного свята – Дня юриста.

Ознайомчу екскурсію будівлею главку для студентів провела начальник відділу соціально-гуманітарної роботи УКЗ ГУНП в Донецькій області, підполковник Інеса Бріт. Майбутні правознавці побачили Єдиний аналітичний сервісний центр, дізналися, як обробляється інформація з камер спостереження, розміщених містом, як працюють структурні підрозділи поліції, зокрема відділ кримінальної поліції, слідчий відділ та чергова частина.


МДУ має 25-річний досвід підготовки юристів. Студенти-правники слухають лекції авторитетних українських і зарубіжних вчених, авторів підручників і законопроектів, а для вдосконалення їх практичних навичок на економіко-правовому факультеті працює Юридична клініка, яка надає безкоштовну правову допомогу соціально незахищеним верствам населення.


З метою підвищення якості підготовки правознавців університет підписав договор про співпрацю з Головним управлінням Нацполіції в Донецькій області, Головним територіальним управлінням юстиції у Донецькій області, Головним управлінням Державної фіскальної служби у Донецькій області, а також меморандум про взаємодію та співробітництво з Донецьким апеляційним судом.


За чверть століття університет підготував близько 3500 фахівців з права, серед яких більше 30 кандидатів і докторів юридичних наук.


Вітаємо всіх юристів із професійним святом і зичимо великих успіхів на шляху розбудови правової Української держави!

Фото прес-служби Головного управління Національної поліції України в Донецькій області

Переглядів: 274 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz