17:23
Студенти та викладачі МДУ провели перший туристичний зліт на базі університету

На економіко-правовому факультеті Маріупольського державного університету відбувся перший туристичний зліт студентів спеціальностей «Туризм» і «Менеджмент». Організатором заходу виступила кафедра менеджменту МДУ.

Туристичні зльоти – популярний вид гуртування фахівців та любителів у галузі туризму по всьому світу. Це своєрідне змагання з використанням спортивних елементів, логічних ігор, завдань на туристичну підготовку, спритність та кмітливість.


На початку заходу учасників привітала професор кафедри менеджменту Анжеліка Балабаниць, яка розповіла про мету, завдання, етапи та правила проведення туристичного зльоту.


Програма заходу складалася з двох етапів – творчих конкурсів (презентація команд, презентація-пантоміма «Країни світу», конкурс на кращу емблему спеціальності «Туризм») та брейн-рингу «Галопом по Європах». Перший етап був спрямований на згуртування колективів команд і формування туристичної спільноти університету, другий – на перевірку ерудиції, вміння логічно мислити, швидко реагувати і працювати у командах.


За результатами конкурсів найбільшу кількість балів здобула команда ІІІ курсу спеціальності «Туризм» на чолі зі студенткою Лілією Руденко. Також ця команда перемогла у номінації «Найталановитіші». Найбільш згуртованими виявилися студенти ІІ курсу спеціальності «Туризм», найспритнішими – студенти І курсу спеціальності «Туризм», найгостиннішими – магістранти спеціальності «Менеджмент». 


Доцент кафедри менеджменту Людмила Кислова підкреслила важливість проведення практико-орієнтованих заходів, під час яких відбувається формування професійних та особистісних компетенцій майбутніх фахівців і проявляється їх творчий потенціал. Завдяки такому формату студенти ознайомилися з особливостями проведення форумів, промоційних турів, туристичних  заходів.


Кафедра менеджменту МДУ планує проводити туристичні зльоти щороку і залучати до організації не тільки студентів, але й учнів старших класів маріупольських шкіл. 

 

Читайте такожМагістрантка МДУ Марина Шостак – призер ІІ туру Всеукраїнської олімпіади з менеджменту

Переглядів: 250 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
uCoz