16:36
СТУДЕНТИ КАФЕДРИ ММСА ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ У «BLACK SEA SCIENCE-2021»

Студенти другого курсу Карпенко Ульяна (спеціальність «Кібербезпека») та Чебаненко Ігор (спеціальність «Системний аналіз») взяли участь в Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science-2021», що проводиться на базі Одеської національної академії харчових технологій під егідою Black Sea Universities Network і ISEKI-Food Association.

За результатами конкурсу робота Карпенко Ульяни та Чебаненко Ігоря, під керівництвом Крівенко Сергія Вікторовича, знаходиться в рейтинговому списку рецензій на 26 місці з 239.

 


Роботи до конкурсу надавалися виключно на англійській мові. До складу журі увійшли 106 фахівців, з них 62 з 19 зарубіжних країн (США, Німеччина, Швейцарія, Ангола, Бенін, Чехія, Італія , Китай, Туреччина, Литва, Латвія, Румунія, Польща, Казахстан, Азербайджан, Грузія, Болгарія, Молдова, Білорусь), і на перший етап було подано 239 робіт з українських і зарубіжних установ, в тому числі 40 університетів таких країн, як Німеччина , Канада, США, Коста-Ріка, Бразилія, Індія, Пакистан, Ізраїль, Китай, Туреччина, Македонія, Польща, Словаччина, Грузія, Казахстан, Білорусь, Молдова, Болгарія.

Переглядів: 292 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz