14:34
Робота секцій XXIV Підсумкової науково-практичної конференції викладачів «Актуальні проблеми науки та освіти»

4 лютого 2022 року на економіко-правовому факультеті проходила робота секцій економіко-правового факультету XXIV підсумкової науково-практичної конференції викладачів «Актуальні проблеми науки та освіти» Маріупольського державного університету.


На пленарному засіданні були представлені доповіді: Кібербезпека: технології та перспективи (Крівенко С.В., доктор технічних наук, доцент кафедри системного аналізу та інформаційних технологій), Сучасні тенденції розвитку міжнародного права (Годованик Є.В., доктор юридичних наук, доцент кафедри приватно-правових дисциплін).


Робота конференції проходила відповідно до тематики представлених доповідей у секціях: «Інтеграція України у світове господарство»; «Актуальні проблеми сучасного менеджменту»; «Математичні та інформаційні технології на виробництві та в освіті», «Актуальні питання права та публічного адміністрування», «Екологія та охорона навколишнього середовища: сучасні проблеми».


Робота секцій відбулася в дружній атмосфері та корисному спілкуванні, вирішено активно залучати молодих науковців до участі в підсумковій конференції, запрошувати фахівців-практиків до обговорення та пошуку можливостей практичного впровадження результатів наукових досліджень викладачів, орієнтувати наукові дослідження на практичне впровадження у діяльність організацій, підприємств та установ, з метою підвищення ефективності діяльності. Розглядати розвиток інформаційних технологій, математичного та програмного інструментарію в різних областях, як нагальне завдання сучасного розвитку освіти, науки, та виробництва.

Переглядів: 266 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz