12:49
Профорієнтаційна зустріч з майбутніми студентами спеціальностей «Кібербезпека» та «Системний аналіз»

22 грудня 2020 р. на онлайн платформі Zoom відбулася зустріч з майбутніми студентами спеціальностей «Кібербезпека» та «Системний аналіз», яку провела кандидат педагогічних наук, доцент кафедри математичних методів та системного аналізу Ротаньова Наталія Юріївна.

Профорієнтаційна зустріч була проведена із студентами спецiальностi 121 Iнженерiя програмного забезпеченння ОПП Розробка програмного забезпечення (групи РПЗ-18-01 та РПЗ-19-01) та спеціальності 051 Економiка ОПП Економiка пiдприємства (групи ЕП-19-01 та ЕП-19-02) вiдокремленого структурного пiдроздiлу ''Марiупольський машинобудiвний фаховий коледж Державного вищого навчального закладу ''Приазовський державний технiчний унiверситет''.


Під час заходу присутні познайомилися з історією та сьогоденням університету, зокрема кафедри математичних методів та системного аналізу, професорсько-викладацьким складом, а також престижними спеціальностями та правилами прийому до МДУ, дізналися про переваги навчання у виші та перспективи працевлаштування за фахом.


Наталія Юріївна звернула увагу на формулу правильного вибору професії: «Хочу – Можу – Треба». Адже «Хочу» – це професія, яка подобається; «Можу» – це здібності, можливості (і фінансові, зокрема), стан здоров'я, необхідні для обраного фаху; «Треба» – попит на обрану професію на ринку праці, а також наголосила, що враховуючи всі компоненти, вибір фаху буде дійсно зваженим та успішним.

Переглядів: 274 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz