13:42
Науковці МДУ презентували результати досліджень у сфері економіки на міжнародній конференції

Доценти кафедри економіки та міжнародних економічних відносин Маріупольського державного університету Ольга Захарова і Тетяна Марена взяли участь у VI Міжнародній науково-практичній конференції «Стратегії, моделі та технології управління економічними системами», яка проходила 4-6 жовтня у Хмельницькому національному університеті.

Конференція була організована з метою обміну передовими ідеями та результатами наукових досліджень між дослідниками, розробниками, студентами і практиками, розгляд актуальних проблем формування стратегій, моделей та технологій управління економічними системами за умов розвитку інтеграційних процесів, а також для сприяння розвитку наукових відносин і знаходженню партнерів для подальшої співпраці та проведення спільних наукових досліджень.


До організаційного комітету форуму надійшло понад 120 наукових статей, підготовлених науковцями провідних закладів вищої освіти України, Польщі, Грузії та Литви. За підсумками рецензування для публікації були відібрані 93 статті, у тому числі два матеріали, підготовлені науковцями МДУ у співавторстві з колегами з Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.


Під час конференції Ольга Захарова і Тетяна Марена презентували результати досліджень на теми «Вплив регіональних моделей фінансового ринку на структуру глобальних фінансових активів» (автори – професори О. Булатова, Т. Шабельник, доцент Т. Марена, професор Інституту міжнародних відносин Н. Резнікова), «Інноваційна складова конкурентного зростання країн» (автори – доценти О. Беззубченко, О. Захарова, Х. Мітюшкіна).


Статті, підготовлені учасниками конференції, опубліковані онлайн-видавництвом Atlantis Press (Париж, Франція) і будуть подані для індексації до наукометричних баз CPCI (Web of Science), CNKI та Google Scholar.

Переглядів: 262 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz