09:00
На економіко-правовому факультеті відбувся міжкафедральний семінар на тему «Етичний кодекс Маріупольського державного університету»

28 січня 2021 року на економіко-правовому факультеті був проведений міжкафедральний методичний семінар на тему «Етичний кодекс Маріупольського державного університету» з використанням інформаційно-комунікативних технологій на платформі Zoom.

На семінарі були присутні викладачі кафедри математичних методів та системного аналізу, кафедри економіки та міжнародних економічних відносин, кафедри раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища, кафедри менеджменту, кафедри права та публічного адміністрування, представники студентської ради, здобувачі освіти, представники навчально-допоміжного персоналу.


Під час семінару обговорено питання щодо безумовного виконання положень Етичного кодексу МДУ, зокрема дотримання морально-етичних засад учасниками освітнього процесу в Маріупольському державному університеті. Учасники семінару ознайомилися з напрямки діяльності Комісії з питань дотримання Етичного кодексу МДУ та умовами звернення до неї з боку викладачів та здобувачів вищої освіти факультету.

Переглядів: 323 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz