14:32
На базі МДУ пройшла VII Міжнародна науково-практична конференція

20 листопада у Маріупольському державному університеті пройшла VІІ Міжнародна науково-практична конференція «Особливості інтеграції країн у світовий економічний та політико-правовий простір»

Організатором наукового форуму традиційно виступила кафедра економіки та міжнародних економічних відносин МДУ. Співорганізаторами конференції виступили провідні університети Молдови, Польщі, Грузії, Болгарії, Департамент з питань економіки Маріупольської міської ради, Відділення у м. Маріуполь Донецької торгово-промислової палати та Молодіжна рада м. Маріуполя.


На відкритті конференції з вітальним словом до учасників звернулися перший проректор МДУ, професор Олена Булатова, ректор Кагульського державного університету ім.Б.П.Хашдеу Серджиу Корнеа, завідувач кафедри міжнародної економіки Західноукраїнського національного університету, професор Віталіна Куриляк, завідувач сектору міжнародних фінансових досліджень Інституту економіки та прогнозування НАН України, професор Олена Борзенко, декан економіко-правового факультету МДУ, професор Роман Толпежніков та керуючий філією АТ «Перший український міжнародний банк» у Маріуполі Андрій Висоцький.


На пленарному засіданні з науковими доповідями виступили професор Юрій Макогон та призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з економіки – магістрантка спеціальності «Економіка» Валерія Гнідіна.


На щорічному науковому форумі, який проходить на базі МДУ з 2003 року, результати своїх досліджень представили науковці вищих навчальних закладів Кагула, Києва, Тернополя, Львова та Маріуполя. Наукові доповіді учасників опубліковані у збірнику матеріалів конференції.

Переглядів: 274 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz