22:28
«Місто нашими руками»: студенти МДУ виграли грант на реалізацію екологічного проекту

Ініціативна група студентів Маріупольського державного університету представила проект «Green Campus» у рамках конкурсу соціальних проектів «Місто нашими руками».

Корпоративна соціальна програма «Місто нашими руками» реалізується ООО «МЕТІНВЕСТ ХОЛДИНГ» з 2011 року. Метою програми є розвиток соціальної активності місцевого населення, підтримка актуальних проектів, спрямованих на підвищення якості життя у містах присутності підприємств Групи Метінвест.


Мета студентського проекту – створення експериментального майданчика на базі університету для формування екологічної культури молоді Маріуполя, виховання свідомих споживачів житлово-комунальних послуг у тенденції збереження ресурсів та відповідального ставлення до свого майбутнього. Серед основних завдань формування суспільної екологічної свідомості і культури студентства, її поширення за межами університету та економія коштів університету за рахунок економії ресурсів. 


У планах розвитку проекту студенти передбачають його втілення в усіх корпусах університету і гуртожитку, а також розповсюдити досвід ресурсозбереження в інших навчальних закладах.


За підсумками конкурсу студенти IV курсу спеціальності «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» Анжеліка Булавицька, Сергій Яровий, Олександр Кормильцев та Владіслав Сербін отримали грантовий сертифікат на сумму 248 400 гривень.


Вітаємо із перемогою та бажаємо успіхів у реалізації проекту!


Читайте також: «Mariupol-Pittsburgh Connections»: делегація МДУ вивчала досвід інноваційного розвитку американського промислового міста

Переглядів: 249 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
uCoz