10:15
МДУ прийняв участь у засіданні Ради директорів ЄОПП!

09 вересня 2021 р. Маріупольський державний університет прийняв участь в онлайн-засіданні Ради директорів Європейської організації публічного права (European Public Law Organisation), яке проходило в Афінах (Республіка Греція).

European Public Law Organisation є найавторитетнішою міжнародною науково-освітньою організацією в сфері публічного права, яка об’єднує індивідуальних і колективних членів, насамперед науково-освітні установи, які зробили вагомий внесок у розвиток публічного права.

МДУ, у структурі якого є представництво ЄОПП в Україні, є давнім партнером, з якого починалася співпраця European Public Law Organisation їз закладами вищої освіти України.

 

Під час засідання обговорювалися питання перспектив подальшого розвитку ЄОПП, її інфраструктури, управління, а також освітні, наукові та інституційні проекти.

 

Президент EPLO Спірідон Флогаїтіс (Spyridon Flogaitis) у своїй доповіді серед основних результатів діяльності організації за минулий рік назвав значний прогрес у відносинах з Україною.

 

Переглядів: 307 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz