10:56
Кафедра раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища МДУ провела зустрічі зі стейкхолдерами

Кафедра РПОНС економіко-правового факультету Маріупольського державного університету провела зустрічі зі стейкхолдерами з питань освітніх програм.

Проведено зустріч з начальником Кальміуського району з благоустрію КП Зеленого будівництва Дзюбою Мариною Вікторівною та директором Національного природного парка «МЕОТИДА» Долговою Надією Андріївною, на яких було обговорено: стратегію та напрямки розвитку програми; фахові знання та навички, які студенти мають отримати під час навчання; покращення змісту навчальних курсів; збалансування теоретичних та практичних курсів у програмі; працевлаштування випускників програми тощо.

Маріупольський державний університет забезпечує ринок праці міста Маріуполя провідними спеціалістами екологами, які успішно поєднують навчання в університеті, застосовують набуті теоретичні навички, уміння та компетенції у своїй професійній діяльності.

 


Робота секцій відбулася в атмосфері плідної співпраці, вирішено продовжити роботу над науковими дослідженнями, на постійній основі застосовувати результати наукових досліджень викладачами кафедр у навчальному процесі.

Переглядів: 266 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz