15:00
Кафедра менеджменту успішно провела Декаду студентської науки

В період з 10 по 20 березня 2021 року на економіко-правовому факультеті була проведена Декада студентської науки – 2021, у якій кафедра менеджменту приймала безпосередньо активну участь.

15 та 16 березня 2021 року студенти спеціальностей «Менеджмент» та «Туризм» виступали у засіданнях наукових секцій, презентувавши власні дослідження у представлених тематиках.

 

Гостями секції «Актуальні питання розвитку менеджменту організацій», яка проводилася у дистанційному форматі, стали учні Маріупольського технічного ліцею, що цікавились питаннями розвитку менеджменту та сучасних технологій управління.

 

На секції були представлені результати авторських наукових розробок студентів у вигляді презентацій, після яких відбулось обговорення окремих положень та пропозицій доповідачів. Особливий інтерес учасники секції проявили до питань практичного запровадження сучасних концепцій менеджменту у життя, запропонувавши власне бачення проблематики, свої спостереження та шляхи розвитку.

 

За результатами роботи секції переможцем став Георгій Алєксєєв, студент 3 курсу спеціальності «Менеджмент». ІІ місце посіла Людмила Маркевич, студентка 4 курсу спеціальності «Туризм». ІІІ місце – Єгор Цимбалюк, студент 3 курсу спеціальності «Менеджмент». Почесну грамоту також отримав Михайло Шведун, студент 3 курсу спеціальності «Менеджмент».

 

В ході роботи секції «Пріоритетні напрямки розвитку туризму в сучасних умовах» жваву дискусію викликали питання формування та розвитку бренду туристичного підприємства, значення фірмового стилю в формуванні іміджу туристичної компанії.

 

Всі доповіді учасників супроводжувалися наочними прикладами. Переможцями стали студентки 4 курсу спеціальності «Туризм»: Маркевич Людмила, Сороченко Лія та Гераскіна Карина, які отримали дипломи І-ІІІ ступеню відповідно.

 

Викладачі кафедри у своїх виступах акцентували увагу на тому, що займатися науковою роботою цікаво, пізнавально та корисно, але при цьому потрібно обов’язково враховувати власні сили та здібності. Наукова робота покращує розвиток особистості студента, його ораторські та комунікативні здібності, сприяє більш ефективному засвоєнню знань з навчальних дисциплін.

 

Переглядів: 315 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz