12:48
III Туристичний зліт спеціальності «Туризм» на економіко-правовому факультеті

Участь у туристичному зльоті – це вже добра традиція для студентів спеціальності «Туризм» нашого університету.

У третьому туристичному зльоті, який відбувся 20 травня, взяли участь студенти І–ІV курсів бакалаврату та магістри спеціальності «Туризм» економіко-правового факультету МДУ під керівництвом кураторів.


У програмі заходу було два етапи: квест та конкурсна частина. Ініціаторами квесту «Слідами мандрівника» стали магістри спеціальності «Туризм». Для квесту студенти розділилися на п’ять команд, і саме командний дух став запорукою успіху у цьому заході. Специфіка квесту – це 9 локацій з різноманітними завданнями, які виконували команди, за що вони отримували ключ до наступної точки. Студенти мали можливість радитися, допомагати один одному.


У квесті перемогла команда «Лісова братва», яка швидше виконала всі завдання та першою дісталася до останньої локації квесту. Друге місце вибороли учасники команди «Максімум».


«Мені все сподобалося, навіть те, що ми дуже багато бігали. Було корисним знаходити місця, користуючись картою мапою. Хотілося, щоб такі заходи для студентів влаштовували частіше», — поділилася враженнями учасниця квесту Каріна Гераскіна.


У конкурсній частині заходу було проведено такі творчі конкурси як презентація елементів бренду кафедри менеджменту (логотип, слоган, місія) кафедри, розробка маршруту за усіма правилами складення картографічних схем.


Переможцями конкурсу презентації елементів бренду у номінації «За креативність і дизайн» стала команда «Оба-На», у номінації «За інноваційний підхід» - команда «Sky Air & Sea».


У конкурсі із туристичної картографії перемогу виборала команда «Еверест». Усі учасники студентських команд також отримали слолодкі подарунки від кафедри менеджменту.


Під час змагань студенти мали змогу показати на практиці та закріпити свої вміння у подоланні природних перешкод, орієнтуванні на місцевості, а також підвищити свою туристську майстерність. Кожен із учасників зміг проявити себе та отримати неоціненний досвід у туристській справі.


Цікаві пісні у виконанні викладачів створювали приємну атмосферу та сприяли зміцненню туристського духу. Можна з упевненістю сказати, що отриманого заряду бадьорості та енергії вистачить учасникам зльоту на цілий навчальний рік.

Переглядів: 449 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz