14:23
Доцент Михайло Казачков взяв участь у міжнародній онлайн консультації

Доцент кафедри раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища економіко-правового факультету Маріупольського державного університету Михайло Казачков прийняв участь у онлайн консультації щодо участі в програмі прикордонного співробітництва Interreng NEXT «Басейн Чорного моря».

Онлайн консультація проходила під егідою Секретаріатом Кабінету Міністрів України щодо участі в програмі прикордонного співробітництва Interreng NEXT «Басейн Чорного моря» на 2021-2027 роки з представниками проекту TESIM.


Захід відбувся 10 лютого 2021 року. Під час консультацій розглянуто висновки територіального аналізу, проведено спільне обговорення щодо визначення пріоритетних напрямів для української сторони в рамках Програми, що стосується перспектив розвитку Єврепейських країн та їх сусідів, зеленої низьковуглецевої Європи, більш соціальної Європи, кращої взаємодії та співпраці в рамках Програми.


Свідченням актуальності теми конференції є значна кількість та широка географія учасників. Зі своїми доповідями виступили представники з Туреччини, Болгарії, Грузії

 

 

 

Переглядів: 307 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz