13:24
Доцент кафедри права та публічного адміністрування прослухала онлайн-лекції спікерів Куявського університету Влоцлавека (Республіка Польща)

01 грудня 2021 р. у межах науково-педагогічного стажування «Європейські нововведення в системі сучасної юридичної освіти і професійної культури юристів» (м. Лодзь, Республіка Польща) Центру українсько-європейського наукового співробітництва доцент кафедри права та публічного адміністрування Галина Тихомирова прослухала онлайн-лекції.

Зі вступним словом виступив директор Центру українсько-європейського наукового співробітництва, доктор юридичних наук, професор Михайло Віхляєв, який привітав учасників наукового заходу та побажав усім наснаги і плідної роботи.


Першим спікером була mgr Joanna Skiba – завідувач кафедри іноземних мов, керівник міжнародного офісу в Куявському університеті у Влоцлавеку (Польща), експерт у галузі освіти та електронного навчання для дорослих. У лекції «Yesterday is history. Tomorrow is a mystery, but today is a gift. The concepts of post-pandemic reality in the academic setting» вона представила учасникам наукового заходу останні європейські дослідження про постпандемічне становище, тобто про те, як це вплинуло на викладачів і студентів навчальних закладів. Також mgr Joanna Skiba поділилася інформацією про те, як іноземні виші реагують на повернення освітнього процесу в аудиторії та як його можна покращити.


Наступним доповідачем був dr Marcin Miziołek – викладач кафедри соціальних наук в Куявському університеті у Влоцлавеку (Польща), сертифікований коуч і наставник. Його лекція мала назву: «Train the trainer-coaching academic teachers as the fundamental structure of modern didactics». Спікер розповів про те, як потрібно навчати вчителів коучингу та як це може вплинути на навчальний процес, зокрема підвищити рівень мотивації здобувачів до навчання. Окрім цього, dr Marcin Miziołek наголосив на тому, що цей момент у педагогіці не можна залишити поза увагою. Водночас він підняв питання про стан сучасної дидактики – розділу педагогіки, що займається вивченням закономірностей засвоєння знань, умінь і навичок, удосконаленням методів та форм освіти.

 

Переглядів: 309 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz